02:22
МІСІЯ НАШОГО САЙТУ

вітає всіх жителів та гостей міста Куп'янська!

Сайт, який ставить собі за мету дати найбільш повну інформацію (адресу, телефон, час роботи, місце розташування) про всі підприємства та організації міста Куп'янська.
Тут можна і потрібно залишити свої відгуки та дізнатися думки інших про магазинах та підприємства, які працюють в місті. Допоможемо один одному - покупцям і продавцям, керівникам підприємств і їх співробітникам змінити сферу послуг, зробивши наші взаємини "людськими". Як ви розумієте, успішна робота сайту залежить від вашої активності та бажання допомагати городянам і гостям Куп'янська краще пізнати особливості "точок" соціальної сфери.
     Ми запрошуємо до співпраці керівників підприємств, які зацікавлені в процвітанні своєї справи; покупців і користувачів послуг, яким є що сказати з приводу обслуговування та якості послуг. На сайті ви можете внести або уточнити дані про роботу свого підприємства і розмістити рекламу. Інформацію можна опубліковувати як самостійно (після реєстрації), так і відправивши її, увійшовши в розділ зворотний зв'язок, вказавши: - Назву підприємства; - в якому напрямку працює і чим займається; - адреса і телефон; - час роботи; - адреса ел. пошти та сайту; - посилання на розміщення фотографії вашого підприємства (це обов'язкова умова, так буде простіше уявити і знайти ваше підприємство вашим потенційним клієнтам). Рекомендуємо користуватися пошуковою системою на сайті - це збереже ваш час!
     Крім того, в розділі "Дошка оголошень" можна безкоштовно розмістити приватні оголошення для жителів Куп'янська та Куп'янського району.
     Ви також можете взяти участь в опитуваннях оцінивши роботу і якість послуг магазинів, організацій нашого міста. Бажаємо всім вдалих продажів і покупок!

Просмотров: 5220 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]